Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΑΝΑΣΑ ΙΝ: Nα πάρει θέση η κ. Κράτσα στην υπόθεση του Ερημίτη

Με επερώτηση της στην προσεχή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου η παράταξη ΑΝΑΣΑ ΙΝ ζητά απο την Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα να πάρει ξεκάθαρη θέση για την υπόθεση του Ερημίτη.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

“Προς κ. Περιφερειάρχη

Η υπόθεση της «επένδυσης» στον Ερημίτη απασχολεί την Κέρκυρα από την αρχή σχεδόν της μνημονιακής περιόδου μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για ξεπούλημα της συγκεκριμένης δημόσιας περιουσίας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχει ακολουθήσει αρνητική στάση απέναντι στην μεθόδευση αυτή, είτε στηρίζοντας πρωτοβουλίες των τοπικών κινημάτων και φορέων, είτε κινούμενη αυτόνομα με δικές της αποφάσεις και παρεμβάσεις στην διοικητική και δικαστική ιεραρχία και ζητώντας την ακύρωση της καταχρηστικής διαδικασίας σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Επερωτάται η κ. Περιφερειάρχης:

· Έχει συζητήσει και συνεννοηθεί με τον υπουργό κ. Γεωργιάδη σχετικά με το θέμα αυτό;

· Έχει συναντηθεί ή συζητήσει ο,τιδήποτε με εκπροσώπους της «επενδύτριας» εταιρείας;

· Αποδέχεται την εκφοβιστική παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση της Βόρειας Κέρκυρας, τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του απέναντι στον εκλεγμένο δήμαρχο;

· Εν τέλει ποια είναι η θέση της για την εκποίηση με καταχρηστικές πράξεις της περιοχής του Ερημίτη;

 

Για την ΑΝΑΣΑ:

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

περιφερειακός σύμβουλος

επικεφαλής ΑΝΑΣΑ”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!