Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοίγει και πάλι ο κινηματογράφος Ορφέας Κέρκυρας

Επαναλειτουργεί ο κινηματογράφος Ορφέας Κέρκυρας από τις 9 Σεπτεμβρίου για τη νέα σεζόν.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9/9/2020 –  16/9/2020

AFTER 2: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Σκηνοθεσία: ΡΟΤΖΕΡ ΚΑΜΠΛ Σενάριο: ANNA TONT Ηθοποιοί: ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ Διάρκεια: 105 λεπτά Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Καθημερινά στις 20:00 & 22:30

Υπόθεση: Ο Χάρντιν θα είναι πάντα ..ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

 

Μέτρα ασφαλείας του κινηματογράφου

Όλοι οι χώροι του κινηματογράφου απολυμαίνονται πριν και μετά απο κάθε προβολή. Όλοι οι υπάλληλοι μας φορούν μάσκα για τη δική σας αλλά και τη δική τους ασφάλεια. Συσκευές απολύμανσης χεριών καθώς και τήρηση όλων των προτεινόμενων μέτρων  υγιεινής και ασφάλειας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις& μέσα στην αίθουσα καθώς υπάρχει 1 θέση κενή ανα 2 άτομα. (η  αίθούσα μπορεί να φτάνει το μέγιστο 65% της χωρητικότητας της).

 

Υποχρεώσεις πελατών

 Εντός του χώρου η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

 

CINE ΟΡΦΕΑΣ

Γεράσιμου Ασπιώτη 1

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο 26610 39769

και στο www.cineorfeas.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!