Quantcast
?????????????????????????????????????????????????????????
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αν & καλός ο ΑΟΚΚ έχασε 2-1 απο τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο ΑΟΚ Κέρκυρας αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη, χάνοντας τελικά 2-1 από τον δεύτερο της βαθμολογίας της Super League2, Απόλλωνα Σμύρνης. Η κερκυραϊκή ομάδα, έκανε το καλύτερο παιχνίδι της εκτός έδρας, από την αρχή του πρωταθλήματος και έδειξε πόσο ανάγκη είχε η ομάδα τη μεταγραφική της ενίσχυση, η οποία ήρθε καθυστερημένα. Το κερκυραϊκό τέρμα πέτυχε ένα παιδί, που ήρθε στην αρχή της σεζόν από την Κ19 του ΑΟΚΚ, ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης. Ενώ για τον Απόλλωνα, του Μπάμπη Τεννέ, ισοφάρισε ένας πρώην του ο ΑΟΚΚ, ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Διαμαντής Χουχούμης.

Το φιλμ του αγώνα

3′: Σέντρα Κυριακίδη από τα δεξιά, κεφαλιά Μαρκόφσκι από την καρδιά της περιοχής του ΑΟΚΚ  πάνω από την εστία του Παγκράτη.

10′: Φάουλ για τον ΑΟΚ Κέρκυρας  από τα αριστερά, ο Μίσκου απευθείας, στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.

19′: Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Βάρκας, μετά από τυφλό διώξιμο, παίρνει την μπάλα, σουτ με τη μία από θέση μέσα αριστερά, διώχνει ο Παγκράτης σωτήρια.

27′: ΓΚΟΛ για τον ΑΟΚ Κέρκυρας. Εκτέλεση φάουλ  από τα 30 μέτρα και αριστερά, κεφαλιά Παναγιωτίδη στο ύψος της μικρής περιοχής και… μέσα, 0-1.

32′: ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα. Σέντρα Πατράλη από τα αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Μαρκόφσκι και 1-1.

36′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Μαρκόφσκι δίνει έτοιμο γκολ σε Πατράλη από κοντά και σε θέση τετ α τετ μέσα στη μικρή περιοχή, μπερδεύεται, δεν κάνει το σουτ, πέφτει και χάνει την ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής.

44′: ΔΟΚΑΡΙ για τον Απόλλωνα! Κάθετη Χουχούμη από τα αριστερά σε Βιτλή, παράλληλη σέντρα, πλασάρει από τη μικρή περιοχή και δεξιά, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

58′: Φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟΚΚ, η μπάλα άουτ.

62′: ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα! Σουτ του  Χουχούμη από τα 25 μέτρα και αριστερά, στα δίχτυα του ΑΟΚΚ, 2-1.

89′: Σουτ συρτό Μπεντινέλι από τα αριστερά, δεν έχει πρόβλημα ο Παγκράτης.

Διαιτησία Συνθέσεις

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Πετρίδης (Χίου) Τέταρτος: Ψυχούλας (Βοιωτίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ (Τεννές) Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής, Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Βάρκας,  Ιριτιέρ, Πατράλης, Κολ, Μαρκόφσκι. Αλλαγές: Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Γκίνο

Αναπ: Τσούλφας, Γκίνο, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Ρώσση, Κύργιας, Γιαννιτσάνης.

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Χριστοφοράκης)Παγκράτης, Βλάχος, Παπαγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νασιμέντο, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Βίντερ, Λεπενιώτης. Αλλαγές:  Λάμπογλου, Καρακώστας, Μεσουρούνης,

SUPER LEAGUE 2- H 18η αγωνιστική

Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 3-2
Απόλλων Πόντου-Καραϊσκάκης 1-3
Παναχαϊκή-Εργοτέλης 2-0
Απόλλων Λάρισας-Χανιά 0-1
Απόλλων Σμύρνης- ΑΟΚ Κέρκυρας 2-1

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου
16:00 Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία (18 αγ)

ΠΑΣ Γιάννινα 40*

Απόλλων Σμύρνης 36

Χανιά 34

Λεβαδειακός 34

ΑΕ Καραϊσκάκης 31

Εργοτέλης 28

Απόλλων Λάρισας 27

Παναχαϊκή 25

Δόξα Δράμας 23

Πλατανιάς 20*

ΑΟΚ Κέρκυρας 0

Απόλλων Πόντου –9
Σημείωση:  * Έναν αγώνα λιγότερο. Ο ΑΟΚ Κέρκυρας  ξεκίνησε με  -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση  πλαστής ενημερότητας ενώ τιμωρείται & με  -6 γιατί δεν αγωνίστηκε στα Χανιά & στη Δράμα.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!