Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Βραβείο «Ευ αγωνίζεσθαι» στο χάντμπολ του Κερκυραϊκού

Οι ομάδες χάντμπολ εφήβων-κορασίδων του Κερκυραϊκού, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τελική φάση των αντίστοιχων πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Μάλιστα η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας και η ΑΕΚ, που ήταν οικοδέσποινα των αγώνων της τελικής φάσης εφήβων,  βράβευσαν τον Κερκυραϊκό με το «Ευ Αγωνίζεσθε» το οποίο αθλοθετήθηκε προς τιμήν του πρόωρα αδικοχαμένου προπονητή Γιώργου Σαΐτη. 

 

Το ταλέντο δεν λείπει! 

Για το τμήμα  χάντμπολ του Κερκυραϊκού, που μετράει μόλις τρία χρόνια ζωής, έκανε δηλώσεις, ο «αρχιτέκτονάς» του,  Νίκος Πέρρος:  «Το ταλέντο δεν λείπει από τους νεαρούς Κερκυραίους αθλητές και αθλήτριες, λείπουν οι εμπειρίες οι αγωνιστικές και αυτές φαίνονται σε τέτοιες διοργανώσεις, που για τον ΚΓΣ και μόνο η συμμετοχή σε τελικές φάσεις είναι μια επιτυχία μετά την ολοκλήρωση 3 αγωνιστικών ετών! Μαθαίνουμε από τις ήττες μας και τις διαχειριζόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια σε Κορίτσια και αγόρια που κάτω από τέτοιες συνθήκες- σημ: ιδιαίτερα μέτρα προστασίας και έλλειψη προπονήσεων λόγω καραντίνας..- κατάφεραν και συμμετείχαν σε αυτές τις γιορτές του χάντμπολ!».  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους και τα εμπιστεύτηκαν στον σύλλογο. Επίσης στους ακούραστους εργάτες αυτού του οικοδομήματος , τους προπονητές. Είναι συγκινητικό μετά από πολλά χρόνια να είμαστε σε τελική φάση εγώ και ο Γιάννης ο Τριβυζάς, που δηλώνουμε «παρόντες» στην ανάπτυξη του Κερκυραϊκού χάντμπολ. Τέλος να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του συλλόγου για την ολόπλευρη συμπαράσταση της αυτές τις δύσκολες στιγμές».

 

Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές 

Ο  Αλέκος Κούρκουλος, μέλος του νεοσύστατου ΔΣ του Κερκυραϊκού και έφορος του τμήματος χάντμπολ είπε: «Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές αυτής της διαδικασίας, τους αθλητές και τις αθλήτριές μας για την συμμετοχή τους στις τελικές φάσεις. Τα αποτελέσματα τα αγωνιστικά θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο ιστορικός Κερκυραϊκός έχει αγκαλιάσει το χάντμπολ και όπως έχει μάθει δεκαετίες τώρα με σύνεση, εργατικότητα, υπομονή και μετριοφροσύνη θα το πάμε ψηλά. Τις επόμενες μέρες θα δεξιωθούμε τις αποστολές αγοριών και κοριτσιών στις αποθήκες της ΒΕΛΚΑ έτσι όπως εμείς ξέρουμε… και μια και αναφέρθηκα στην ΒΕΛΚΑ απλά να τονίζω πως ο ιστορικός τούτος σύλλογος, καμάρι της Κέρκυρας, απαιτεί σεβασμό. Το θέμα των εγκαταστάσεων στο ιδιόκτητο οικόπεδο μας στις Αλυκές είναι χρέος της πολιτείας προς τη Κερκυραϊκή νεολαία εν γένει. Καλές διακοπές και ραντεβού 1 Σεπτέμβρη».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!