Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Γ.Πανδής: ”Οι συνθήκες δεν ευνοούν για πολιτική πετεγολέτσας”

Aπάντηση σε όσα του καταλογίζει ο σύνδεσμος ιδιωτ. υπαλλήλων και το ΠΑΜΕ  περί “τραμπουκισμών” έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νότια Κέρκυρα Πολιτών», Γιάννης Πανδής.

Ο κ. Πανδής σε απάντηση που έδωσε τονίζει τα εξής: ”Ο κόσμος μας, είναι εντελώς διαφορετικός τις τελευταίες εβδομάδες. Το παρόν είναι πρωτόγνωρο, το μέλλον αβέβαιο και το παρελθόν, μας διδάσκει και μας καθορίζει. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, που φοβόμαστε για την υγεία μας, για αυτήν των αγαπημένων μας προσώπων και των συνανθρώπων μας, ο καθένας καλείται να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, μέσα από τα δικά του προσωπικά δεδομένα, πάντα με σεβασμό στους κανόνες και τις ανθρώπινες αξίες. Όμως η κρίση αυτή, όπως και κάθε άλλη, είναι ιδανική για τους επαγγελματίες αποπροσανατολισμού. Για αυτούς,που υπάρχουν σε τούτη την κοινωνία, για να μην ομονοεί ο κόσμος. Για να μην μπορεί να αντιμετωπίζει τις κακουχίες που τον βαραίνουν. Αυτό διδάσκονται στις διάφορες σχολές που ακόμα φοιτούν.Αυτός είναι ο σκοπός και η μοναδική προοπτική της συνεισφοράς τους στο σύνολο. Ένα μεγάλο τίποτα για μια κοινωνία στην οποία ζουν και την οποία εκμεταλλεύονται. Αυτό μόνο ως απάντηση, σε όσες άθλιες, συκοφαντικές και ψευδείς δημοσιεύσεις έγιναν στο πρόσωπο μου. Ελπίζω πραγματικά, στις πολιτικές σχολές που φοιτούν, να έχουν διδαχθεί την βασική αρχή της καταγραφής, των όποιων στοιχείων τους οδηγούν σε δηλώσεις ή πράξεις. Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω, αν ως άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και την κοινωνία στην οποία ζει, θα έπρεπε να αναπτυχθώ περαιτέρω σχετικά με τα όσα μου καταλογίζουν, ή αν θα έπρεπε να απαντήσω συγκεκριμένα στους παραγωγούς της αθλιότητας,Θεωρώ όμως ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν για πολιτική πετεγολέτσας. Λυπάμαι. Είναι δύσκολες οι στιγμές που διανύουμε και εύχομαι άπαντες να βγούμε αλώβητοι.Καλή δύναμη σε όλους!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!