Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Γ. Χατζηνάσιος, Αγ. Κοσκινά και Σπ. Κλείσσας στο Μον Ρεπό!

Ένα πιάνο, δύο ερμηνευτές και 150 χορωδιακές φωνές στο Μον Ρεπό στις 22 Αυγούστου από το Γιώργο Χατζηνάσιο και τη χορωδία Αχαράβης!

Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης της ποίησης και του έρωτα Γιώργος Χατζηνάσιος, μετά τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα με τη παράστασή του ‘Ενα πιάνο-δυό φωνές σε υπέροχες μουσικές βραδιές’ , θα παρουσιάσει στον ατμοσφαιρικό χώρο του Μον Ρεπό στα πλαίσια του Seven Festival μέρος του καλλιτεχνικού του έργου με το Σπύρο Κλείσσα, την Αγάθη Κοσκινά και 150 χορωδιακές φωνές σε μια παράσταση σταθμό στην ιστορία του συνθέτη!

Θα συμπράξουν μαζί του όλα τα τμήματα της χορωδίας Αχαράβης, η χορωδία Αγ.Ματθαίου και η χορωδία Παυλιάνας, υπό την δ/νση των μαέστρων τους Αγάθης Κοσκινά και Μιχαήλ Καποδίστρια, σε ένα 2ωρο πρόγραμμα με τις πιο γνωστές επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτών όπως των Πάριου, Μητροπάνου, Μητσιά, Νταλάρα, Μαρινέλλα, Γαλάνη, Μούσχουρη, Τσανακλίδου κ.α
Άνθρωπος ορχήστρα ο μουσικοσυνθέτης παίζει τα κομμάτια του με αριστοτεχνικό τρόπο βάζοντας άλλες φορές στην ερμηνεία του στοιχεία τζαζ, άλλοτε στοιχεία ρόκ και άλλοτε στοιχεία κλασσικής μουσικής ενθουσιάζάντας πάντα το κοινό στις εμφανίσεις του.

Μελοποιημένες δημιουργίες του συνθέτη κορυφαίων ποιητών όπως ο Οδυσσέας Ελύτης (μονόγραμμα), Νίκος Γκάτσος ( εντεκάτη εντολή) κ.α. και στιχουργών όπως Μάνος Ελευθερίου, Μιχάλης Μπουρμπούλης, Γιάννης Καλαμίτσης, Σώτια Τσώτου, Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α δημιούργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης στην οποία ακούγονται τραγούδια όπως ‘Τα γαλάζια σου γράμματα, Καταμαντού, Καμιά φορά, Αγάπη μου, Είσαι ποτάμι, Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, Τι θέλεις να κάνω, Αγγιγμα ψυχής, Ανοιξε το παράθυρο, Αφιλοτιμή και πλήθος άλλων πασίγνωστων επιτυχίων του συνθέτη.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα καταστήματα Corfuland, speedex courier και κορνίζα με ειδική έκπτωση για ανέργους, φοιτητές και Αμέα .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!