Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Δέκα άνδρες και 2 γυναίκες τα θύματα στο ναυάγιο στους Παξούς

Είκοσι άνδρες και μία γυναίκα βρίσκονται μεταξύ των διασωθέντων μεταναστών του ναυαγίου που σημειώθηκε το πρωί, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών.

Την ίδια ώρα τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του ναυαγίου έξω από τους Παξούς μέχρι τώρα φτάνουν τους δώδεκα μεταξύ αυτών δέκα άνδρες και δύο γυναίκες.

Οι διασωθέντες του ναυαγίου ανοιχτά των Παξών και οι σωροί των άτυχων μεταναστών μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα, ενώ δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη τα στοιχεία των μεταναστών και η εθνικότητά τους.
Σταμάτησαν οι έρευνες για αγνοούμενους από αέρος στους Παξούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των μεταναστών του ναυαγίου στους Παξούς, που αρχικά είχε δηλωθεί από τους ίδιους ότι φτάνουν τους πενήντα, έχουν σταματήσει από αέρος με τη δύση του ηλίου, ενώ στην περιοχή παραμένει και «χτενίζει» μεγάλη δύναμη των λιμενικών αρχών.

Το τραγικό ναυάγιο αφήνει πίσω του ακόμη πολλά ερωτηματικά για το σημείο αναχώρησης των μεταναστών και τον προορισμό τους, αν μεταξύ τους υπήρχαν διακινητές καθώς και πόσα 24ωρα βρισκόταν στοιβαγμένοι στο μοιραίο σκάφος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!