Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επιμελητήριο: Δωρεά οξύμετρων και στηθοσκοπίων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Από το Επιμελητήριο Κέρκυρας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχοντας επίγνωση του ρόλου του όχι μόνο ως σύμβουλος της Πολιτείας, αλλά και σαν θεσμός που συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποφάσισε μετά από σύγκληση έκτακτης Δ.Ε. και έκτακτου Δ.Σ δια περιφοράς , την δωρεά 24 οξύμετρων και 7 στηθοσκοπίων αξίας 1.500 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την κάλυψη δαπάνης ύψους 3.500 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία των οικογενειών μας και συγχρόνως να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, η οποία είναι πλέον αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση.
Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!