Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ευχές Αυλωνίτη στο νέο Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Γ. Αλτουβά

Επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης προς τον Νεοεκλεγέντα Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου – Κεφαλληνίας Πανοσιολογιότατο Γεώργιο Δ. Αλτουβά για τηνεκλογή του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
H επιστολή
Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζω τις θερμότερές μου ευχές για την ευόδωση των νέων καθηκόντων σας, διαδεχόμενος στην ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, ένα δραστήριο άνθρωπο και ένα φωτισμένο ποιμενάρχη όπως είναι ο Αρχιεπίσκοπος ΙωάννηςΣπιτέρης.
Η εκλογή σας στο ύπατο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία εγκαινίασης μιας συστηματικής επικοινωνίας, αλλά και γέφυρας στενότερης και πιο δημιουργικής συνεργασίας, όπως φρονώ βαθύτατα πως πρέπει να υφίσταται μεταξύ της επίσημης ελληνικής Πολιτείας και της Καθολικής Εκκλησίας ανά την επικράτεια.
Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνεννόηση άμα τη αναλήψει της θέσεώς σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος
Βουλευτής Κέρκυρας
Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!