Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Άννυ Βατίδη στο πρόγραμμα εθνικής ομάδας ιππασίας

Η Κερκυραία αμαζόνα Άννυ Μάγιο-Βατίδη συμπεριλαμβάνεται στους επίλεκτους αθλητές για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα εθνικών ομάδων Ιππασίας, που θέτει σε εφαρμογή η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

 Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο ολοκληρωμένο και συμμετοχικό πρόγραμμα με δημιουργία κινήτρων  και ενεργοποίηση όλης της Ελληνικής Ιππασίας με σκοπό τον συντονισμό  την προοδευτική άνοδο επιπέδου και επίτευξη διακρίσεων  για τις Εθνικές Ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις ηλικιακές κατηγορίες με ορίζοντα ολοκλήρωσης  του τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η επιλογή των αθλητών από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας  έγινε με βασικό κριτήριο το ranking list και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τους σε αγώνες με την Εθνική Ομάδα. Για τη θέση του Ομοσπονδιακού Συμβούλου Εθνικών Ομάδων – Αρχηγού Ομάδος επέλεξε τον Έλληνα πρωταθλητή και προπονητή, Αντώνη Πετρή, ο οποίος διαθέτει μεγάλη ιππική εμπειρία με πλήθος αγωνιστικών διακρίσεων. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των επίλεκτων αμαζόνων του προγράμματος εθνικών ομάδων συμπεριλαμβάνεται και η Αθηνά Ωνάση.

Οι διακρίσεις της Άννυ Βατίδη

Υπενθυμίζουμε ότι η Άννυ Μάγιο Βατίδη, τον περασμένο Ιούλιο κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο πεντάστερο διεθνή αγώνα Athens Equestrian Festival, ενώ το 2019 στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ένα αργυρό και ένα χάλκινο. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα 2018, είχε αγωνιστεί στην κατηγορία Παίδων κατακτώντας δύο μετάλλια (αργυρό και χάλκινο). Επίσης το 2018 αναδείχτηκε Πανελληνιονίκης στην Ιππική αντοχή. Τον  Οκτώβριο 2019 με την Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος Ιππικής αντοχής, ενώ στο ατομικό κατέλαβε την 8η θέση, που ήταν η καλύτερη Ελληνική. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ελληνίδα αμαζόνα, που διακρίνεται και στα δύο αγωνίσματα ιππασίας, υπερπήδησης εμποδίων και ιππικής αντοχής.

Το Σ/Κ στον τελικό του  ΕΙΟ TOUR 2019

Στο μεταξύ η Άννυ Βατίδη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 Νοεμβρίου) θα πάρει μέρος στον τελικό αγώνα ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων με την επωνυμία «ΕΙΟ TOUR 2019». Τον αγώνα διοργανώνει ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Οι Επίλεκτοι ιππείς & αμαζόνες (αλφαβητικά)

1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

2 ΒΟΓΔΑΝΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

3 ΒΟΓΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

4 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

5 ΔΑΝΑΛΗ ΑΝΝΑ-ΣΟΦΙΑ

6 ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΕΛΙΝΑ

7 ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

8 DOUBODEL KΑΤΕΡΙΝΑ

9 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ

10 ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΒΑΛΕΡΙΑ

11 ΖΟΛΩΤΑ-ΓΙΑΡΑ ΑΘΗΝΑ

12 ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ

13 FARES KAMIR-EMIL

14 ΚΑΤΣΟΥ ΕΡΡΙΕΤΑ

15 ΚΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΣ

16 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΗΣ

17 ΚΡΕΜΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

18 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΜΑΡΙΑ

19 ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

20 ΛΕΒΗ ΑΝΝΑ

21 ΜΑΓΙΟ-ΒΑΤΙΔΗ ΑΝΝΥ

22 ΜΑΚΑΡΟΝΑ ΝΙΚΟΛΙΝΑ

23 ΜΑΡΤΙΝΗ ΜΟΝΙΚΑ

24 ΜΕΙΜΑΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

25 ΜΠΑΛΙΟΥΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

26 ΜΠΑΛΙΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

27 ΜΠΕΣΔΕΜΙΩΤΗ ΔΑΝΑΗ

28 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΗANNAH

29 ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΙΟΛΗ

30 ΝΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

31 ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

32 ΩΝΑΣΗ ΑΘΗΝΑ

33 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

34 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

35 ΠΑΠΟΥΡΔΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

36 ΠΕΙΜΑΝΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ

37 ΠΟΠΠ ΣΕΛΗΝΗ

38 ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

39 ΣΠΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

40 SCHUT HELEN

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!