Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Η ΓΓΑ ακυρώνει τα πρωταθλήματα Νέων στο κρίκετ 

ΑΘΗΝΑ. Την άμεση ακύρωση των πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών και Γυναικών 2019, για σωρεία παραβάσεων, ζήτησε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η μη σύννομη διεξαγωγή τους διαπιστώθηκε έπειτα από ενδελεχή έρευνα της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ, κατόπιν εντολής για διενέργειά της από τον κ. Αυγενάκη, ύστερα από σχετικές καταγγελίες.

Θα ακολουθήσει η ανάκληση εγγραφής στον ειδικό πίνακα διακριθέντων αθλητών και αθλητριών και θα εξεταστούν οι κυρώσεις που μπορούν να επιβληθούν στην Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ βάσει του αθλητικού νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ.Σ.» οι καταγγελίες έγιναν από παίκτριες του Δία Χαλανδρίου και μεταξύ των άλλων αφορούσαν τα προνόμια, που απέκτησαν οι παίκτριες και παίκτες από την ανάδειξη των ομάδων τους ως πανελλήνιες πρωταθλήτριες.

Από την πλευρά της η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ δηλώνει ότι με την πενιχρή ετήσια επιχορήγηση των 14 χιλ € από την ΓΓΑ ήταν αδύνατο τα στελέχη της να ταξιδεύουν συνεχώς από Κέρκυρα για Αθήνα, ώστε να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες πρωταθλημάτων, που διεξάγονταν στην πρωτεύουσα, ώστε να διαπιστώνει εάν τα φύλλα αγώνα, που κατατίθεντο στην Ομοσπονδία περιείχαν ακριβώς τα πραγματικά στοιχεία του αγώνα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!