Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Η Κέρκυρα για πρόκριση στους «4» του σκακιστικού κυπέλλου 

Την περασμένη Κυριακή (11/10/20) ο κυπελλούχος Δυτικής  Ελλάδας Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας αντιμετώπισε στη φάση των 16 του Πανελλήνιου ομαδικού σκακιστικού κυπέλλου τον κυπελλούχο Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης.

Η κερκυραϊκή ομάδα την οποία συγκροτούσαν οι GM Σπύρος Σκέμπρης και οι Παναγιώτης Κουτουκίδης, Αλέξανδρος Λευθεριώτης, Σπύρος Μακρής επικράτησε με 3-1 νίκες και προκρίθηκε για τα προημιτελικά του θεσμού. Ο αγώνας ήταν διαδικτυακός και η κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε σε αίθουσα, που παραχώρησε το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στη φάση των οκτώ, ο ΣΠΖ Κέρκυρας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Εκδρομικού  Ορειβατικού Αθλητικού Ομίλου Νίκαιας “Φυσιολάτρης”, που πρωταγωνιστεί στις εγχώριες σκακιστικές διοργανώσεις. Μάλιστα το 2018 είχε αναδειχτεί κυπελλούχος Ελλάδας.

Ο προημιτελικός αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί διαδικτυακά στις 11 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 και η κερκυραϊκή ομάδα θα κάνει χρήση της αίθουσας του Ι.Π. Η σύνθεση των ομάδων είναι τετραμελής. Κάθε σωματείο μπορεί να χρησιμοποιήσει με οποιαδήποτε σειρά 4 σκακιστές ανεξάρτητα από δυναμικότητα, φύλλο και ηλικία .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!