Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Η Κατερίνα Γκουτζούκη συνεχίζει στην Εθνική σκακιστική ομάδα

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Κατερίνα Γκουτζούκη του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας συμπεριλαμβάνεται στην Εθνική Ελληνική σκακιστική ομάδα Γυναικών –Νεανίδων.

Συγκεκριμένα η κερκυραία σκακίστρια θα αγωνιστεί στην σκακιέρα Κ12 σήμερα στις 6 το απόγευμα στον φιλικό διαδικτυακό αγώνα, μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ρουμανίας, που θα διεξαχθεί στην πλατφόρμα του playchess .Ο αγώνας θα γίνει σε 10 σκακιέρες ( έξι γυναικείες και από μία κάτω των 18,16,14 & 12) σε διπλές συναντήσεις Rapid 15΄+10’’.

Η Κατερίνα Γκουτζούκη αγωνίστηκε και την περασμένη Τρίτη (12/5/20) στο διεθνές φιλικό των Εθνικών ομάδων Ελλάδας-Γεωργίας, με την Ελλάδα να επικρατεί στις παρτίδες Blitzme 30-28 και να ηττάται στο Rapid 21-35 και στο γενικό σύνολο με 51-63. Υπενθυμίζουμε ότι η αθλήτρια του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός με την εθνική ομάδα την Τετάρτη του Πάσχα (22/4/20)στον φιλικό διαδικτυακό αγώνα στις ηλικιακές κατηγορίες Κ18, Κ16,Κ14,Κ12 αγοριών- -κοριτσιών, με αντίπαλο την Εθνική Ρουμανίας (αποτέλεσμα 108,5-131,5) Ως γνωστό η Κατερίνα Γκουτζούκη το 2018 είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι στην ηλικιακή κατηγορία Κ10.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!