Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Σπυριδούλα Καρύδη στην προολυμπιακή ομάδα

Ο ΣΕΓΑΣ πρόκειται να προτείνει στην ΕΟΕ την Σπυριδούλα Καρύδη μεταξύ των αθλητών και αθλητριών, που θα συγκροτήσουν την προολυμπιακή ομάδα στίβου.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε ότι η ετήσια συνάντηση των ομοσπονδιακών τεχνικών και των συνεργατών με τους εθνικούς προπονητές θα γίνει την Τετάρτη (23/10) στις 12.00 στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ. Υπενθυμίζουμε ότι στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς συμπεριλαμβάνεται και ο προπονητής της Σπυριδούλας Καρύδη, Παύλος Σκορδίλης.

Στη συνάντηση όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μιλήσουν τόσο ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, όσο και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής. Στη διάρκεια αυτής θα γίνει ο αγωνιστικός απολογισμός του 2019 και φυσικά θα οριοθετηθούν οι στόχοι και ο προγραμματισμός του 2020, όπου στο πρόγραμμα υπάρχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!