Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Σπυριδούλα Καρύδη “χρυσή” στο τριπλούν του Πανελλήνιου Κ20

Η Σπυριδούλα Καρύδη επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με άλμα 13.67μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Νεανίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ20, που διεξάγεται στα Γιάννενα.

Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού έκανε μόλις δύο άλματα το πρώτο στα 13.67μ και το δεύτερο στα 13.64μ και σταμάτησε τις προσπάθειές της, αφού αύριο θα αγωνιστεί και στο μήκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο προσπάθειες ο άνεμος ήταν κόντρα στην πρώτη -2,2 και στη δεύτερη -1,3, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έπεσε και βροχή.

Στο ίδιο αγώνισμα η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Μαριάνα Μουρτσινούδη με άλμα 11.49μ κατετάγη στην όγδοη θέση του τελικού. Στη φωτό (αρχείου) η Μαριάνα Μουρτσινούδη με τη Σπυριδούλα Καρύδη

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!