Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Σπ. Καρύδη πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, που είναι υψηλών απαιτήσεων, αφού είναι χρονιά Ολυμπιακών αγώνων.

Η αρχή έγινε με τις εργομετρικές εξετάσεις, τις οποίες έκανε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας «The Medical Projekt» της Λάρισας. Στη Θεσσαλική πόλη, προκειμένου να περάσει τα εργομετρικά τεστ τη συνόδευσε ο προπονητής της, ομοσπονδιακός τεχνικός Παύλος Σκορδίλης.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν άριστα. Η κερκυραία πρωταθλήτρια θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στις 24 Νοεμβρίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), όπου θα παραμείνει μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων. Η Σπυριδούλα Καρύδη με βάση της επιτυχίες της, τη χρονιά που πέρασε εντάχθηκε στην Β΄κατηγορία σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για το 2020. Υπενθυμίζουμε ότι οι κατηγορίες σχεδιασμού είναι τέσσερις και σε αυτές εντάχτηκαν 49 αθλητές-τριες. Εκτός της Σπυριδούλας Καρύδη (Β΄κατηγορία) στην τέταρτη κατηγορία εντάχτηκε και η Πρωταθλήτρια ύψους του ΑΟ Κέρκυρα Παναγιώτα Δόση.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της κατηγορίας στήριξης, που αφορά αθλητές και αθλήτριες που δεν πληρούν – για διάφορους λίγους – τα κριτήρια ένταξης στις κατηγορίες, ωστόσο κρίνεται πως πρέπει να είναι στην ομπρέλα στήριξης της ομοσπονδίας.

Οι παροχές στους αθλητές

Οι παροχές στους αθλητές των κατηγοριών (Α-Β-Γ-Δ) στήριξης είναι:
Οδοιπορικά κάθε μήνα (μόνο για τις κατηγορίες Α, Β, Γ, και Δ).
Κάλυψη του συνόλου ή μέρους του κόστους προπονητικών αναγκών.
Κατά περίπτωση κάλυψη, μετά από αιτιολογημένη εισήγηση της ΕΠΑΣ, άλλων αναγκών (Ακαδημαϊκές- Βιοποριστικές- Ιατρικές).
Διαμονή στα κέντρα υψηλού αθλητισμού σε Ξενώνες με βάση τη διαθεσιμότητα σε δωμάτια, τη μόνιμη κατοικία, καθώς και την ηλικία τους (εκτός ειδικών περιπτώσεων η ηλικία των αθλητών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 25 έτη). Τις σχετικές αποφάσεις λαμβάνει το Δ.Σ μετά από αιτιολογημένη πρόταση της ΕΠΑΣ
Εκπαιδευτικές υποτροφίες.
Συμμετοχή στο πρόγραμμα Επιστημονικής υποστήριξης του ΣΕΓΑΣ .Ιατρική και φυσιοθεραπευτική υποστήριξη στα κέντρα υψηλού αθλητισμού.
Συμμετοχή σε προπονητικές συγκεντρώσεις
Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού
Συμμετοχή στα συστήματα πριμοδότησης που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!