Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Αγιασμός για “πρωτάκια” και νήπια στην αυλή – Στις αίθουσες οι υπόλοιποι λόγω covid-19

Κέρκυρα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία της Κέρκυρας, αλλά λίγο διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνιά ελέω covid. Έτσι, στις αυλές των σχολείων αγιάστηκαν τα “πρωτάκια” των δημοτικών σχολείων καθώς και τα νήπια αλλά και η πρώτες τάξεις κάθε Γυμνασίου και Λυκείου  ενώ οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, εντός αιθουσών.

Το kerkyrasimera.gr βρέθηκε σε πολλά σχολεία της Κέρκυρας για τον καθιερωμένο αγιασμό και στο Νηπιαγωγείο παλιάς πόλης καθώς και στις προκάτ αίθουσες που έχουν τοποθετηθεί στα Γενικά Λύκεια, όπου εκεί παρέστη, μεταξύ των άλλων, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Αξίζει να θυμίσουμε πως το πρόβλημα με τους μαθητές νηπιαγωγείων – και όχι μόνο- παραμένει, αρκεί να αναφέρουμε ότι οι γονείς Κοντοκαλίου δεν έστειλαν τα παιδιά τους στις προκάτ αίθουσες που στήθηκαν (;) στην Κορακιάνα σε εφαρμογή της απόφασης της γενικής συνέλευσης ενώ στο νηπιαγωγείο παλιάς πόλης σε μια μοναδική αίθουσα μετρίου μεγέθους θα συνυπάρξουν 27 (!) παιδιά!

 

Στην αυλή έγινε και ο αγιασμός των Νηπίων στα Λύκεια, στον χώρο των προκάτ αιθουσών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΑΝΣΗ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!