Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δεύτερη μήνυση ανήλικης κατά του ιερέα

Δεύτερη μήνυση κατατέθηκε κατά του ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε πριν τέσσερα χρόνια σε ανήλικη της ενορίας του σε χωριό της νότιας Κέρκυρας.
Σημειώνεται ότι, την περασμένη εβδομάδα κατά την προσέλευση του ιερέα στην Εισαγγελία προκειμένου να απολογηθεί, συγγενείς της κοπέλας τον προπηλάκισαν. Αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι εις βάρος του κατατέθηκε μήνυση για ασέλγεια εναντίον δεύτερης ανήλικης, 14χρονης, πριν δύο χρόνια.
Ο ίδιος ο 60χρονος, αναφέρει ότι τα παιδιά παρεξήγησαν τις προθέσεις του οι οποίες ήταν διαχυτικές εξαιτίας της αγάπης που τρέφει για αυτά, αφού αν και παντρεμένος δεν κατάφερε να τεκνοποιήσει.
Ο δικηγόρος των δύο κοριτσιών, Γιάννης Ρίγγας, σε δήλωσή του αναφέρει ότι «Δυστυχώς για τα κορίτσια δεν πρόκειται για χειρονομίες που μπορούσαν να παρεξηγηθούν αλλά για πράξεις οι οποίες δεν επιδέχονται οποιασδήποτε παρερμηνείας. Με τεράστια ψυχική δύναμη απευθύνονται στην Δικαιοσύνη και αποτελούν φάρο ώστε όλα τα θύματα ασελγών πράξεων να μη διστάζουν να καταγγείλουν τέτοιες πράξεις και να μη βιώσουν άλλα παιδιά όσα οι ίδιες βίωσαν».
Η Εισαγγελία της Κέρκυρας θα αποφασίσει εντός των ημερών για την πορεία της πρώτης μήνυσης η οποία έχει κακουργηματικό χαρακτήρα ενώ θα ξεκινήσει τη διερεύνηση και της δεύτερης.
*με πληροφορίες από ΕΡΤ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!