Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ενας ακόμα νέος θετικό στον ιό – Δημοσιοποίησε ότι ασθένησε επιχειρηματίας

Σήμερα το απόγευμα στην καθημερινή   ενημέρωσή του ο  ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3 κρούσματα στην Κέρκυρα.

To τρίτο κρούσμα μετά τον 37χρονο και τον 30χρονο είναι ένας επίσης νεαρός, περίπου 20 ετών.

Στο μεταξύ, ένας εκ των δύο  πρώτων ασθενών, επιχειρηματίας, προκάλεσε αίσθηση καθώς δημοσιοποίησε  το όλο θέμα με ανάρτησή του στο fb ως εξής:

Αγαπημένοι μας φίλοι και πελάτες. Την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε το να αρρωστήσεις και να μην δείξεις την απαραίτητη σοβαρότητα η να μην είσαι ειλικρινης είναι μεγάλο έγκλημα!! Ο κορονοιος έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όπως λένε καθημερινά οι ειδικοί θα νοσήσουμε κάποια στιγμή όλοι, είτε το καταλάβουμε είτε όχι. Δυστυχώς, πάρα τα σοβαρά μέτρα που έχουμε λάβει σαν επιχείρηση και πάρα την προσωπική ευθύνη που δείχνουμε καθημερινά σαν άνθρωποι με λογική και ηθική προς τον συνάνθρωπο, βρεθήκαμε και εμεις θετικοί στο Κορονοϊό. Με την πρώτη υπόνοια 5 ημέρες τώρα που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία ο συνέταιρος μου αμέσως έκανε το τεστ και μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Χθες αργά το βράδυ ενω πρωτίστως είχε ενημερωθεί για αρνητικό αποτέλεσμα τον κάλεσαν και τον ενημέρωσαν οτι ειναι θετικός. Νωρίς το πρωί χθες αφου τελείωσα τα καθημερινά μου ψώνια για το μαγαζί ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία και κατευθείαν πήγα στην κλινικη οπου υποβλήθηκα και γω σε τεστ..Εκτοτε βρίσκομαι στο πατρικό μου στις Βουνιατάδες σε καραντίνα. Σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκα οτι και εγω ειμαι θετικός.. Καλύψαμε τα έξοδα από το προσωπικό μας για να υποβληθεί και αυτό αντίστοιχα και είμαστε σε συνεχη επικοινωνια με το ΕΟΔΥ για τις απαραίτητες κινήσεις. Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα!!!!! Γιαυτό το λόγο η Κόμισσα θα μείνει κλειστή μερικές ημέρες για την απαραίτητη απολύμανση!!! Θα ήθελα πολύ να ειμαι αγκαλιά με το νεογέννητο γιό μου και όλο αυτό πιστέψτε με ειναι πολυ ψυχοφθόρο… Ειμαι πολυ περήφανος για τον άνθρωπο που εχω δίπλα μου, τον συνέταιρο μου, που απ την πρώτη στιγμή φέρθηκε ώριμα και με αίσθημα ευθύνης αντιμετώπισε οσο το δυνατόν καλύτερα την άτυχη αυτή κατάσταση την οποία βρεθήκαμε. Εχουμε ενημερωσει ολους τους ανθρωπους που βρεθηκαμε κοντα,ολους τους προμηθευτες και ολα τα σημεια τα οποια πηγαμε τις τελευταιες ημερες.. Θα θέλαμε να σας συμβουλέψουμε να είστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να μην αφήνετε στην τύχη οποιοδήποτε σύμπτωμα που μπορεί να έχετε, αλλά συμβουλευτείτε αμέσως κάποιον ειδικό. Σήμερα ήταν στην δική μας πόρτα αύριο στην δικη σας. Όλοι θα το περάσουμε απλά να το περάσουμε όσον το δυνατόν ευκολοτερα γίνεται. Σταματήστε την εργασία και τις μετακινήσεις σας σε περίπτωση αδιαθεσίας και μην φοβηθείτε ότι ο κόσμος θα σας κατακρίνει ότι αρρωστήσατε και δεν μιλάτε. Δείξτε όλοι την μέγιστη σοβαρότητα και ακολουθήστε το δικό μας παράδειγμα και προστατέψτε αυτούς που αγαπάτε!!! Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες πιο δυνατοί και με πιο πολλά αντισώματα!!! Φιλιά πολλά σε όλους και ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και το ενδιαφερον σας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!