Quantcast
SLIDERΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Κέρκυρα: Με επιτυχία το Urban trail-Στην εκκίνηση και ο Σπ. Γιαννιώτης

Ο  Δήμος Κεντρικής  Κέρκυρας  σε συνεργασία με το «Corfu Mountain Trail» και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, διοργάνωσαν σήμερα με επιτυχία τους αγώνες δρόμου αστικού πεδίου «urban trail»,  στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας.

Στην εκκίνηση βρέθηκε και ο ολυμπιονίκης, υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ Σπ. Γιαννιώτης, όπως και η δήμαρχος Μ. Υδραίου, η αντιδήμαρχος Χρ. Τόμπρου κ.α.

Η   συγκεκριμένη πρωτοβουλία, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, που αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλάμβανε επιλεγμένες  διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό  ιστό της παλιάς πόλης και έγινε με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών μας συλλόγων και φορέων.

Αποτελέσματα:

Κατηγορία Ανδρών 14 χλμ
1. Αλεξανδρος Μπενεκος 57:53
2.Αγγελος Μουχλιανιτης 1:00:32
3. Συμεών Ματζαβελας 1:00:41
 
Κατηγορία Γυναικών 14χλμ
1. Νικολέτα Τζαβάρα 1:04:48
2. Μαρσελλα Βαν Χεμερτ 1:08:45
3. Ειρήνη Κοντινη 1:13:55
 
Αποτελέσματα των αθλητών στα 6.5 χλμ
Κατηγορία Γυναικών
1. Λιλη Μιχαλα 44:52
2. Ειρήνη Νικηφόρου 44:56
3. Έλενα Καρβουνακη 46:06
 
Κατηγορία Ανδρών
1.Σταμάτης Τσιριγγακης 35:15
2. Σπυρος Σπατουλας 35:20
3. Γεράσιμος Μοσχος & Τάσος Κάκος 37:51
 
Από την κατηγορία ανδρών ο Άγγελος Μουχλιανιτης και ένας ακόμα αθλητής δώρισαν τις δωροεπιταγες στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας  τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά.

ur5

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το  «Λιστόν», το πρόγραμμα περιλάμβανε περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6.5  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

θΑξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή  διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!