Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Στη…φόρα βίντεο με καθηγητή που απαξιώνει ήρωες του ’21 και όχι μόνο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει απο το πρωί βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε σε σχολείο της Κέρκυρας και στο οποίο καθηγητής αναφέρεται με απαξιωτικά λόγια για τον Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά και την Μπουμπουλίνα.

**Κατά πληροφορίες του kerkyrasimera.gr πρόκειται για περιστατικό που έγινε πριν 2-3 χρόνια σε σχολική μονάδα της κερκυραικής υπαίθρου.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», έλεγε στα παιδιά, ο καθηγητής . «Δεν ήταν ήρωας»! Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο καθηγητής απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος».Για τη Μπουμπουλίνα λέει ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, όπου ειπώθηκε ότι πρόκειται για καθηγητή χημείας.

Το βίντεο απο τον Αντ1 :

*με πληροφορίες απο newsit.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!