Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τιμή στο Σπ. Προσωπάρη στο 9ο Φεστιβάλ της Ενωσης Χορωδιών

Στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ της Ενωσης Χορωδιών Κέρκυρας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιόνιο Ακαδημία από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2020 (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα) το Διοικητικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει θα τιμήσει και φέτος έναν Κερκυραίο Συνθέτη.
Οπως ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Ενωσης Σπ. Σουέρεφ, τιμώμενος είναι ο Αρχιμουσικός, Συνθέτης και Ενορχηστρωτής Σπύρος Προσωπάρης ο οποίος ετοίμασε τραγούδι, το οποίο θα τραγουδηθεί απ’ όλες τις Χορωδίες στο τέλος κάθε βραδιάς .
Σημειώνεται ότι, η συμμετοχή φέτος είναι μεγαλύτερη από κάθε χρόνο, θα εμφανιστούν 37 Χορωδίες σε 4 ημέρες. Ώρα έναρξης του Φεστιβάλ 18:30.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!