Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κέρκυρα: 82χρονος εισήχθη στο Φυσικό Θεσσαλονίκης!

Γι’ άλλη μία χρονιά, και τί χρονιά, οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ Κέρκυρας κατάφεραν να κατακτήσουν επάξια μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας. Ξεχωριστή περίπτωση ο κ. Νίκος  που σύμφωνα με την ανακοίνωση του σχολείου εισήχθη στο Φυσικό Θεσσαλονίκης, ενώ έχει γεννηθεί το 1938.

«Ίσως αυτό από μόνο του να μην λέει κάτι αλλά θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι μιλάμε για μαθητές χωρίς κανέναν φροντιστήριο, χωρίς καμία άλλη βοήθεια πέρα από το Σχολείο και την προσωπική τους τεράστια προσπάθεια.

Συγχαρητήρια λοιπόν:

Στην Ιωάννα – Πληροφορική Κέρκυρας

Στον κ. Νίκο – Φυσικό Θεσσαλονίκης

Στον Κώστα – Πληροφορική Κέρκυρας

Στον Φοίβο  – Ψηφιακά Μέσα & Επικοινωνία στο Αργοστόλι

Δύο λόγια για το «καμάρι μας» τον κ. Νίκο που σημειωτέων έχει γεννηθεί το 1938! Ο κ. Νίκος συνειδητά ξαναέπιασε το νήμα της εκπαίδευσης μετά από πολλά χρόνια. Στην αρχή με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στη συνέχεια με το Εσπερινό ΓΕΛ. Καθημερινά παρών, με επιμονή, συνέπεια και πείσμα κάλυψε τη διαδρομή και απέδειξε ότι τα «τιμημένα γηρατειά» τα καταφέρνουν και στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Έχουν τα θερμά μας συγχαρητήρια, το σεβασμό και τις πολλές ευχαριστίες μας για όσα μοιραστήκαμε μαζί τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της  Διευθύντριας και το Σύλλογου Διδασκόντων του Εσπερινού ΓΕΛ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!