Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Έφυγε ο Παναγιώτης Γιοχαλας

Απεβίωσε σήμερα ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Δημοτικός Σύμβουλος επι δημαρχίας Χρ. Σαρλή, Παναγιώτης Γιοχάλας.

Ο Παναγιώτης Γιοχάλας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους Κερκυραίους για την εργατικότητα που είχε επιδείξει καθώς και λόγω του λαϊκού χαρακτήρα του.

Το θάνατό του γνωστοποίησε ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης Σπιτέρης με ανάρτηση του στο διαδύκτιο:

Σήμερα απεβίωσε στο γηροκομείο της αρχιεπισκοπής των Καθολικών ο κύριος Γιωχάλας γνωστός σε όλους τους Κερκυραίους. Χαιρετάμε αυτόν τον άνθρωπο που με την απλότητα του αλλά και με την μοναδική του αγάπη για την Κέρκυρα που την απέδειξε στην πράξη ως δημοτικός σύμβουλος, τίμησε τους ψηφοφόρους του, άφησε εποχή, παράδειγμα για όλους αυτούς πού θέλουν να προσφέρουν κάτι στον τόπο μας όχι με λόγια, αλλά με έργα. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Αιωνία του η μνήμη.

Η διοίκηση και το προσωπικό του kerkyrasimera.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!