Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αγνοούνταν 10 χρόνια- Βρέθηκε σε ποιον ανήκε το αυτοκίνητο

Στον 55χρονο άνδρα Κ.Φ. από τους Καρουσάδες ανήκει το ΙΧ το οποίο ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας από το λιμάνι της Κέρκυρας και στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά. Η εξαφάνιση του άνδρα είχε δηλωθεί πριν από δέκα περίπου χρόνια ενώ η ταυτοποίηση έγινε από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος καθώς δεν έφερε πινακίδες.


Εντός του αυτοκινήτου, μάρκας Alfa Romeo, βρέθηκαν τα οστά του δεξιού ποδιού, κάτω πόδας, κνήμη και μηρός και τα πελματικά οστά του αριστερού ποδιού, όπως επίσης και τρία θωρακικά οστά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ι. Αιβατίδη, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, είναι σημαντικό να βρεθούν και άλλα μέρη του σκελετού προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα. Για το λόγο αυτό αύριο το πρωί θα γίνουν περεταίρω έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από δύτες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!