Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Βρέθηκε από την ΕΜΕΔ ο 37χρονος Βρετανός που αγνοούταν από την Τρίτη

ΚΕΡΚΥΡΑ – Καλά στην υγεία του βρέθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο 37χρονος Βρετανός τουρίστας, από μέλη της ΕΜΕΔ που επιχείρησαν  και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας. Η επικεφαλής της ΕΜΕΔ αυτήν την ώρα (12:12)  ενημερώνει το Αστυνομικό Τμήμα Μπενιτσών.

Σε λίγο περισσότερα…

 

Αρχική Ενημέρωση

Στην περιοχή των Μωραϊτίκων επιχειρεί από το βράδυ της Τετάρτης η Ειδική Μονάδα Έρευνας και Διάσωσης της Κέρκυρας (ΕΜΕΔ), καθώς έχει ανακοινωθεί από ξενοδοχείο της περιοχής ο μη εντοπισμός 37χρονου Βρετανού –  πελάτη της ξενοδοχειακής μονάδας, από την Τρίτη το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΜΕΔ, το ξενοδοχείο ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Μπενιτσών ενώ με το ίδιο αστυνομικό τμήμα επικοινώνησε και η ΕΜΕΔ η οποία επιχείρησε έως τις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης με μια ολιγόωρη διακοπή και συνεχίζει από νωρίς σήμερα το πρωί.

Στο μεταξύ, επειδή δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία εξαφάνισης, όπως δήλωσε η ΕΛ.ΑΣ. στο kerkyrasimera.gr, δεν έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές σε επιχείρηση εντοπισμού. Ως εκ τούτου, ούτε η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει πάρει σήμα για να συμβάλει στην επιχείρηση εντοπισμού του Βρετανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρετανός έχει έρθει στην Κέρκυρα για διακοπές μόνος του ενώ το κινητό του βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι του δωματίου του στο ξενοδοχείο.

Η επίσημη απάντηση της αστυνομίας, είναι πως ενημερώθηκε σήμερα Πέμπτη στις 07:10 το πρωί, μέσω του 112 που έγινε κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης από κάποιον φίλο του Βρετανού, επίσης Άγγλο όπου δήλωνε ότι δεν μπορεί να εντοπίσει τον φίλο του.

Παράλληλα, ήδη έχει ενημερωθεί το βρετανικό προξενείο που αναμένεται να επικοινωνήσει με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές στην Κέρκυρα ενώ ήδη έχει επικοινωνήσει με Νοσοκομείο και Ψυχιατρείο Κέρκυρας για τυχόν νοσηλεία του Βρετανού ο οποίος μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ μόλις η αστυνομία λάβει επισήμως σήμα για αγνοούμενο, τότε θα αναλάβει δράση.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!