Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στο Νοσοκομείο ο Άγγλος που έπεσε χθες στα βράχια – Καλά η σύντροφός του

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στο Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο 55χρονος Βρετανός όπου εγκλωβίστηκε χθες κάτω από τα μουράγια, στην Ημερολιά της Κασσιόπης, στη Βόρεια Κέρκυρα. Καλά στην υγεία του η σύντροφός του.

Τι συνέβη

Το γεγονός συνέβη όταν ο 55χρονος περίπου, Βρετανός, για κάποιο λόγο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από τα μουράγια, που έχουν ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων, σε βραχώδη ακτή. Η σύντροφός του έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει, ακολουθώντας την παράπλευρη οδό των μουράγιων, δηλαδή των τοιχίων που κατασκευάζονται στα λιμάνια για να τα προφυλάσσουν από τα μεγάλα κύματα της ανοιχτής θάλασσας, όμως αυτό είχε ως συνέπεια να εγκλωβιστούν και οι δύο στα βράχια και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη φουσκωμένη θάλασσα, που λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί, είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Τέλος στην αγωνία των δύο Βρετανών έδωσε η άμεση επιχείρηση που στήθηκε από τέσσερις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβησαν στο σημείο με δύο οχήματα επανδρωμένα. Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Νίκο Κολοβό,  μετά από αρκετή ώρα προσπαθειών διάσωσης, με τη νύχτα και τη βροχή να είναι αντίπαλοι στις προσπάθειες τους, οι πυροσβέστες κατάφεραν τελικά να ανασύρουν με φορείο τον 55χρονο που φέρεται να τραυματίστηκε από την πτώση του, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του, ενώ καλά στη υγεία της είναι και η σύντροφός του που απεγκλωβίστηκε και ανασύρθηκε με σκοινιά από τα βράχια.

φωτο αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!