Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με επιτυχία ο 8ος ΚόρΙσσος αγώνας δρόμου στην άμμο 

Το απόγευμα του Σαββάτου (12/9/20) πραγματοποιήθηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ο ΚόρΙσσος αγώνας δρόμου στην άμμο, με 82 συμμετοχές

 Η διοργάνωση, περιλάμβανε τον αγώνα 7 χλμ Ανδρών/Γυναικών και δρομέων Κ18, καθώς και τον αγώνα 1200μ για αγόρια-κορίτσια δημοτικών σχολείων. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Αθλητικός  Πολιτιστικός  Σύλλογος Κόρισσος, με συνδιοργανωτές τον ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας «Ο ΒΙΚΤΩΡ»- τον Κερκυραϊκό ΓΣ- το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ- τον Διάπλου (πρόγραμμα απεξάρτησης της ΨΚ του ΓΝΚ)- του συλλόγου Διάπλους (Γονέων και Φίλων)- τον ΕΚΑΟΚ Κέρκυρας «Ο Λαοδάμας» και την ΠΕΠΦΑ Κέρκυρας. Με τον πρόεδρο του Π.Α.Π. Σ. Κόρισσος, Νίκο Πέρρο να δηλώνει ότι «Το πρωτόκολλο των μέτρων προστασίας από τον covid τηρήθηκε με υποδειγματικό τρόπο από τους αθλητές και αυτό είναι μια καλή απόδειξη ότι ο αθλητισμός καλλιεργεί την αυτοπειθαρχία αλλά και την ατομική ευθύνη». Με την παρουσία της Ελληνικής  Ομάδας Διάσωσης και των  εθελοντών από τους συνδιοργανωτές και από τα πολιτιστικά σωματεία που συμμετείχαν , είχε  αίσιο τέλος με τους αθλητές  να συγχαίρουν τους διοργανωτές για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν. Στην τελετή απονομής επάθλων τονίστηκε  η σημασία της προστασίας του οικοσυστήματος Ισσος Χαλικούνας Λαούδια και Λίμνη.

Τα αποτελέσματα : 

 

Κατηγορία Ανδρών 1ος Δημέγγελης Γιώργος (32:28), 2ος Πολίτης Σπύρος (34:40) και 3ος Τσιριγγάκης Σταμάτης (34:49)

Κατηγορία Γυναικών : 1η θέση DARIA DEBALD (40:11), 2η Γεωργοπάλη Φρατζέσκα (45:50 ) και 3η Πανδή Μαρία (46:00)

Κατηγορία Αγοριών Κ18: 1ος Αλεξίου Περικλής (36:43), 2ος Νεράϊδας Γεώργιος (51:15) και 3ος Τζίμας Σωτήριος (51:43),

Κατηγορία Κοριτσιών Κ18: 1η Γαρνάβου Έλενα (52:44), 2η Ασημοπούλου Στεφανία (58:35 και 3η Ζάραγκα Μελίνα(1:03:54) 

Δημ. Σχολεία – 1200μ Αγόρια:  1ος Μακαντάνης Κώστας (3:31), 2ος Κουλούρης αλέξανδρος (3:42) και 3ος Γουρφούκης Σήφης (3:45).Kορίτσια:  1η Βλάσση Ελένη(3:58), 2η Γουρδούκη Κατερίνα (3:59) και 3η  Κοτινά Σοφία-Λεμονιά.

Ευχαριστήρια 

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν και συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης: την Π.Ι.Ν, ΠΕ Κέρκυρας , την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας,  τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την πολυκλινική Αλέξανδρος Μάστορας  και τον Γιατρό Πνευμονολόγο κος Καββαδία Αλέξανδρο. Τον Βασίλη Καλούδη (Lord Travel), την  διεύθυνση του Απόλλων Παλλάς, τον  Χάρη Αυθίνο (Real price τροφοδοσίες Σουπερ μαρκετ), τους  Σπύρο Τσιριγκάκη- Χριστίνα Καλούδη (Herbalife) και την διεύθυνση  του Labrada Hotel

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!