Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου και Π. Βαρούχας εκπροσωπούν το δήμο Κ. Κέρκυρας στην WTM 2O19

Στο Λονδίνο βρίσκονται η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Μερόπη Υδραίου και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένα ραντεβού, στο πλαίσιο της WTM 2019, τα κυριότερα των οποίων είναι με την Jet2 και με την TUI.
Σημειώνεται ότι η 16η πολυτελής αγγλική έκδοση «MONEY & tourism» φιλοξενεί χαιρετισμό της δημάρχου.

Η WTM μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, πραγματοποιείται από τις 4-6 Νοεμβρίου 2019. Η έκθεση WTM 2019 γίνεται στον Εκθεσιακό κέντρο «ExCeL – London1 Western Gateway, Royal Victoria Dock London Docklands», και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός για την ταξιδιωτική βιομηχανία, για να συναντήσει κάποιος επαγγελματίες του κλάδου και να κλείσει επιχειρηματικές συμφωνίες. Μέσω των δικτύων της βιομηχανίας, απαράμιλλης παγκόσμιας εμβέλειας, η WTM London δημιουργεί προσωπικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, παρέχοντας στους πελάτες ποιοτικές επαφές, περιεχόμενο και κοινότητες. Στη διεθνή έκθεση WTM του Λονδίνου μετέχουν φέτος 200 χώρες και περιοχές. Για περισσότερες από τρεις μέρες η ταξιδιωτική βιομηχανία συναντά περίπου 5.000 εκθέτες προορισμούς, εταιρείες τεχνολογίας και ιδιωτικού τομέα για να βρουν και να δικτυωθούν με 51.000 ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, βασικούς αγοραστές της βιομηχανίας, δημοσιογράφους, ψηφιακούς επηρεαστές και γενικότερα τουριστικούς παράγοντες

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!