Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νέο κοντέινερ από το Υπ.Υγείας στο Νοσοκομείο!Ποια θα είναι η χρήση του;

Νέο κοντέινερ τοποθετήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ύστερα από σχετικό αίτημα που είχε κατατεθεί πριν λίγες ημέρες από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου στο Υπουργείο Υγείας, με σκοπό να καλυφθούν πιθανές ανάγκες που θα προέκυπταν λόγω κορωνοϊού .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,το κοντέινερ έφθασε σήμερα και οι αρχικές σκέψεις ήταν να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες που θα υπήρχαν λόγω του Covid-19,αλλά από την στιγμή που το θέμα αυτό λύθηκε και βρέθηκε χώρος ώστε να εξετάζονται οι ασθενείς, πιθανόν να έχει άλλη χρήση.

Βέβαια , ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σχετικά με την πανδημία,  όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο που μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Εικόνες:

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!