Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ξεμπλόκαρε το έργο των Εργατικών Κατοικιών στον Άη Γιάννη ανακοίνωσε ο Στ. Γκίκας

Οι Εργατικές Κατοικίες πέρασαν (και) από το Ελεγκτικό Συνέδριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση Γκίκα στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο βουλευτής σημειώνει πως σε επτά μήνες περίπου το έργο θα πρέπει να παραδοθεί.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: “Με πολύ χαρά ανακοινώνω, ότι πλέον απελευθερώνεται πλήρως το έργο των εργατικών κατοικιών Αγ. Ιωάννη Κέρκυρας μετά την σημερινή θετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την προγραμματική σύμβαση.  Παραλάβαμε έναν «αχταρμά» γραφειοκρατικό και μέσα σε ένα χρόνο όλα μπήκαν στη σειρά τους.Τώρα πλέον περιμένουμε από τον εργολάβο να παραδώσει το έργο σε 6-7 μήνες. Προχωράμε μπροστά!!!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!