Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Οι παίδες του ΝΑΟΚ με 4Χ4 στη Β φάση του πρωταθλήματος πόλο (φωτο)

Η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ πέτυχε το 4Χ4 στους αγώνες της Α΄φάσης του πρωταθλήματος παίδων και προκρίθηκε αήττητος ως πρώτος του 11ου ομίλου στη Β φάση. Η κερκυραϊκή ομάδα το τριήμερο Παρασκευή- Σάββατο-Κυριακή (26-27-28/6/20) μετείχε στους αγώνες του ομίλου, που διεξήχθησαν στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Λάρισας και αντιμετώπισε κατά σειρά τη ΝΕ Λάρισας, την ΚΕ Κοζάνης, τον Πύρρο Ιωαννίνων & ΝΟ Λάρισας. Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, οι παίδες του ΝΑΟΚ πέτυχαν αντίστοιχες και μάλιστα σαρωτικές νίκες και επί των τεσσάρων αντιπάλων τους, κατακτώντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας με ισοζύγιο 59 τέρματα υπέρ και μόλις 14 κατά.

 

 

Το ρόστερ του ΝΑΟΚ

Ν. Οικονόμου, Σ. Καψοκαβάδης, Ν. Ανδρικόπουλος, Μ. Σοφιανός, Σ. Κρασάκης, Α. Ανδριώτης, Σ. Κασταμονίτης, Μ. Λιάκουρας, Α. Βέλιος, Δ. Κακίας, Ε. Σερμέτης, Σ. Ραψομανίκης, Α. Καρδόνας, Α. Ιασιμόπουλος, Π. Μπορσέφσκι. Προπονητής Πέταρ Μπαΐκοβιτς & συνοδός Αριστοτέλης Αναλύτης.

Τα αποτελέσματα του ΝΑΟΚ

1η αγωνιστική

NAO Κέρκυρας –ΝΕ Λάρισας 16-9

2η αγωνιστική

ΚΕ Κοζάνης-ΝΑΟ Κέρκυρας 3-18

3η αγωνιστική

ΝΑΟ Κέρκυρας– Πύρρος Ιωαννίνων 17-1

4η αγωνιστική

ΝΟ Λάρισας-ΝΑΟ Κέρκυρας 1-8

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!