Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟΚΚ ποδαρικό το 2020 στο ΕΑΚΚ με ήττα

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα έχασε σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚΚ 1-3 από τον Απόλλωνα Λάρισας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League2.

Η κερκυραϊκή ομάδα, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης την περασμένη αγωνιστική, ούτε και σήμερα κατάφερε να συμπληρώσει 16άδα, αφού η αποστολή στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας ήταν 15μελής και μάλιστα με το ρόστερ να περιέχει αρκετούς παίκτες από την Κ19.

Έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 54′ με πλασέ του Κουτρουμπή. Στο 60′ ο Μπιμπάι έγραψε το 0-2, ενώ ο Μπαστακός στο 73′ «καθάρισε» για τον Απόλλωνα διαμορφώνοντας το 0-3. Η Κέρκυρα μείωσε απλά στο 81′ με πέναλτι του Μίσκου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Λεπενιώτης.

Αυτή ήταν η 12η ήττα σε ισάριθμους αγώνες για τον ΑΟΚΚ, ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τους μείον τρεις βαθμούς, ποινή την οποία μεταφέρει από πέρυσι, γιατί ο φάκελος οικονομικής βιωσιμότητας της ΠΑΕ δεν πέρασε από την επιτροπή αξιολόγησης της ΕΠΟ.

Η 12η αγωνιστική SL2

Χθες

Εργοτέλης-Απόλλων Σμύρνης 0-2

 

Σήμερα

ΑΟΚ Κέρκυρας-Απόλλων Λάρισας 1-3

 

Κυριακή 12/1/20

ΑΕ Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας

Χανιά-Απόλλων Πόντου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή

 

Δευτέρα 13/1/20

Λεβαδειακός-Πλατανιάς

 

Η βαθμολογία (11 αγ)

ΠΑΣ Γιάννινα 27

Απόλλων Σμύρνης 23*

Καραϊσκάκης 20

Απόλλων Λάρισας 20*

Εργοτέλης 19*

Πλατανιάς 17

————————–

Χανιά 17

Λεβαδειακός 17

Παναχαϊκή 16

Δόξα Δράμας 13

Απόλλων Πόντου -3
ΑΟΚ Κέρκυρα  -3

Σημείωση * Έναν αγώνα περισσότερο. Ο ΑΟΚ Κέρκυρα  ξεκίνησε με  -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση  πλαστής ενημερότητας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!