Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Δήμος Παξών είχε γήπεδο τώρα απέκτησε & Ακαδημία τένις

Οι Παξοί πέτυχαν προ τετραετίας την κατασκευή του δημοτικού γηπέδου αντισφαίρισης στην Φουντάνα της ΔΕ Μαγαζιών. Τώρα ο δήμος δημιούργησε και Ακαδημία Αντισφαίρισης, η οποία την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε και το πρώτο τουρνουά.

Το όραμα έγινε πραγματικότητα

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, που υπογράφει η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παξών Σταυρούλα Απέργη:

“Το όραμα του Δημάρχου Παξών Σπύρου Βλαχόπουλου το 2015 σήμερα γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος για την δημιουργία Ακαδημίας Αντισφαίρισης Παξων, που ολοκληρώνεται και που θα αποκτήσει σύντομα και προπονητή.

Σχεδόν κανείς δεν πίστευε πως πριν πέντε χρόνια η ιδέα του Δημάρχου, σήμερα θα γινόταν πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, για τουρίστες και ντόπιους, ευκαιρία για συναθροίσεις, άθληση και χαρά.

Ο Δήμος Παξών με επιβλέπων τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Βλαχόπουλο, δημιούργησαν δημοτικό γήπεδο αντισφαίρισης στην  Φουντάνα Παξών, που ήδη διοργανώνονται τουρνουά τένις με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων, μικρών κι μεγάλων αθλητών που αγαπούν το τενις. Επιπλέον, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, συνεισφέρει στον αθλητισμό και ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των  σωματείων.

Μάλιστα το Σάββατο, διοργανώθηκε και ο τελικός φιλικός αγώνας μεταξύ του Τάσου Κάγκα και του Πέτρου Λυγγερίδη, όπου το κύπελλο σήκωσε ο Τάσος Κάγκας.

Πρόκειται για μια υπέροχη δραστηριότητα του Δήμου, την επιμέλεια προσπάθεια, διοργάνωση, έχουν ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κάγκας, ο Πέτρος Λιγγερίδης  και ο Αλέκος Φαναριώτης.

Μάλιστα, αυτήν την περίοδο αναμένεται η δημιουργία Ακαδημίας Τένις Παξών όπου θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του ΑΟ Παξών με προπονητή για το νέο αυτό άθλημα στο Δήμο.

Μάλιστα πέρσι, δεν ήταν λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονταν τα γήπεδο  αντισφαίρισης και λάμβαναν μέρος σε φιλικούς αγώνες ή έπαιζαν μεταξύ τους.

Ο Δήμος Παξών  με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του τουρνουά τένις καθώς και την σταδιακή ολοκλήρωση της Ακαδημίας Τένις συγχαίρει όλους όσοι σήκωσαν το βάρος του νέου αυτού εγχειρήματος.

Ο Δήμος Παξών είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τους λειτουργούς τους και δίνει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά. Συγχαίρει για μια ακόμη φορά τόσο τους αθλητές, όσο και εκείνους που μέσα σε αντίξοες συνθήκες, δημιούργησαν μια ακόμη εστία αθλητισμού στο νησί, διδάσκοντας παιδεία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα”.

Δωρεάν εκπαίδευση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Όλοι όσοι θέλουν να εκπαιδευτούν ή να λάβουν μέρος σε τουρνουά αντισφαίρισης μπορούν, χωρίς κανένα αντίτιμο, βασιζόμενοι στο μεράκι του Τάσου Κάγκα και των υπολοίπων δυο, όπου αγαπούν το τένις. Μάλιστα, αυτήν την περίοδο αναμένεται η δημιουργία Ακαδημίας Τένις Παξών όπου θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα του ΑΟ Παξών με προπονητή για το νέο αυτό άθλημα στο Δήμο. Μάλιστα πέρσι, δεν ήταν λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονταν το γήπεδο αντισφαίρισης και λάμβαναν μέρος σε φιλικούς αγώνες ή έπαιζαν μεταξύ τους. Ο Δήμαρχος Παξών, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του τουρνουά τένις καθώς και την σταδιακή ολοκλήρωση της Ακαδημίας Τένις, συγχαίρει όλους όσοι σήκωσαν το βάρος του νέου αυτού εγχειρήματος που πίστεψαν στην ιδέα και την υλοποίησαν χωρίς κανένα αντίτιμο. Ο Δήμος είναι πάντα δίπλα στους αθλητές τους και τους δίνει λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν κάθε φορά. Συγχαίρει για μια ακόμη φορά τόσο τους αθλητές, όσο και εκείνους που κατάφεραν και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, να δημιουργήσουν μια ακόμη εστία αθλητισμού στο νησί, διδάσκοντας παιδεία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!