Quantcast
ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Κερκυραϊκός καλή εμφάνιση παρά την ήττα στο χάντμπολ

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κερκυραϊκός στον πρώτο εντός έδρας της σεζόν και της ιστορίας του στη Β Εθνική Ανδρών χάντμπολ.

 

Η κερκυραϊκή ομάδα το Σάββατο υποδέχτηκε στο ΕΑΚΚ την Αγριά Βόλου σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της κατηγορίας και έχασε στις λεπτομέρειες με 22-27. Υπενθυμίζουμε ότι ο το ρόστερ του Κερκυραϊκού στηρίζεται αμιγώς σε αθλητές των Ακαδημιών του, με μέσο όρο ηλικίας 15,5 ετών και φετινός στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών συμμετέχοντας σε ένα δύσκολο εθνικό ανδρικό πρωτάθλημα.

Τα πεντάλεπτα : 1-1, 3-2, 6-5, 7-9, 9-12, 11-13 ( ημίχρονο ), 14-16, 17-17, 18-18, 19-21, 21-24, 22-27.

Με τον ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ (Τριβυζάς) αγωνίστηκαν οι: Σπίγγος, Κοντογιώργης, Παπατριανταφύλλου, Κασίμης, Ξενίδης, Παγιατάκης, Χατζηπαρασίδης, Ντούκο 1, Κυριακίδης 2, Αγάθος 2, Καλούδης, Ζέρβας 3, Μπάμπουρας 5, Κουρτέσης 5, Γιανναράς 4, Μπόχτης.


Β΄ Ανδρών- 4ος όμιλος

Η βαθμολογία (4 αγ)

ΑΟ Κοζάνης 8

ΑΟ Ιωαννίνων 7

Αγριά Βόλου 5

ΑΟΑ Καστοριάς 4

Άρτα Η 2

Κερκυραϊκός 0.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!