Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λ. Γεωργακόπουλος καλεί του Κερκυραίους να στηρίξουν τον ΑΟΚΚ

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα Λάμπρος Γεωργακόπουλος, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Κερκυραίους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια της ομάδας.
“Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ μετά την περιδίνηση των τελευταίων χρόνων, από φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νεαρούς, φιλόδοξους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές κι ένα εξαιρετικό προπονητικό team, με επικεφαλής τον κ. Λεωνίδα Βόκολο, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, Superleague 2, η ομάδα μας, με την βοήθεια και στήριξη όλων των επιχειρηματιών, αλλά κυρίως όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της Κέρκυρας, είμαι βέβαιος ότι θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όπως δείχνει η εικόνα της στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Καλώ όλους τους Κερκυραίους, αλλά και τους θεσμικούς φορείς του νησιού μας, να σταθούν αρωγοί σε αυτή την νέα προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι θα βγουν ωφελημένοι.
Ας αφήσουμε πίσω την μεμψιμοιρία και τη γκρίνια και ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι αξίζουμε να πρωταγωνιστούμε”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!