Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ναυσίθοος τέσσερις πρωτιές στον όμιλο Ηπείρου: Σε επτά Περιφέρειες το Πανελλήνιο κολύμβησης Αναπτυξιακών κατηγοριών

Το Σαββατοκύριακο ο Ναυσίθοος συμμετείχε με εξαμελή ομάδα (τέσσερις αθλήτριες, δύο αθλητές) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Αναπτυξιακών κατηγοριών. Το πρωτάθλημα,  λόγω των ειδικών συνθηκών με τον covid – 19 φέτος,  διεξάγεται σε επτά  κατά τόπους Περιφέρειες.

Με τους αθλητές της Κέρκυρας να μετέχουν στον όμιλο της Περιφέρειας Ηπείρου και τους αγώνες να διεξάγονται το Σαββατοκύριακο (25-26/7/20) στο κλειστό κολυμβητήριο των Ιωαννίνων. Οι αγώνες σε Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Κρήτη ολοκληρώθηκαν την Κυριακή. Στην Αλεξανδρούπολη χθες και σε Αθήνα Θεσσαλονίκη αύριο. Τα αποτελέσματα όλων των ομίλων σε όλες τις κατηγορίες θα ενοποιηθούν και η Κολυμβητική Ομοσπονδία θα ανακοινώσει τη λίστα με την κατάταξη των κολυμβητών-τριων. Στον όμιλο της Ηπείρου ο Ναυσίθοος είχε πρωτιές με την Μαρία Καβαλιεράτου στην κατηγορία Παγκορασίδων Β & στα τρία αγωνίσματα (50μ & 100μ ελεύθερο & 50 πεταλούδα), που πήρε μέρος & τον Χρήστο Τουρούκη στα 50μ πρόσθιο της κατηγορίας Παμπαίδων Α.  Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι άλλοι κολυμβητές του κερκυραϊκού συλλόγου  είχαν καλές επιδόσεις και αρκετοί εξ αυτών πλασαρίστηκαν στις πρώτες τριάδες των αγωνισμάτων της κατηγορίας τους. Τους αθλητές του Ναυσίθοου συνόδευε ο προπονητής Κώστας Τόμπρος.

 

Οι συμμετοχές των αθλητών του Ναυσίθοου: 

Κατηγορία Παγκορασίδων 

ΠΚΑ: 

Ρέγγη Εμμανουέλα  ( 50μ ελεύθερο-50μ πεταλούδα-50 ύπτιο)

Κοντοσώρου Νικολέτα (50μ-100μ & 200μ ύπτιο)

Χρυσικοπούλου Ευήνα (50μ ύπτιο-50μ πρόσθιο-50μ πεταλούδα)

ΠΚΒ 

Καβαλιεράτου Μαρία (50μ-100μ ελεύθερο & 50 μέτρα πεταλούδα)

Κατηγορία Παμπαίδων 

ΠΠΑ 

Τουρούκης Χρήστος (50μ ελεύθερο & 50μ-100μ πρόσθιο)

ΠΠΒ 

Κοσκινάς Κωνσταντίνος (50μ-100μ-200μ ελεύθερο)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!