Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Ορέστης Κούρκουλος-Κουσουνής “χρυσός” στο Πανελλήνιο σκοποβολής Ε/Ν

Ο Ορέστης-Δημ.Κούρκουλος-Κουσουνής του Ομίλου Φίλων Σκοποβολής Κέρκυρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής σταθερού στόχου Εφήβων-Νεανίδων. Συγκεκριμένα στους αγώνες, που έγιναν την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο σκοπευτήριο του Βύρωνα, ο 16χρονος Κερκυραίος αθλητής ήρθε πρώτος  στο αεροβόλο πιστόλι από απόσταση 10 μέτρων συγκεντρώνοντας συνολικά 230,7 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση με 225 β κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Λάζος (Ανδρομέδα), ενώ τρίτος με 204,4 β ήταν ο Νικόλαος Κιανουρης του Παναθηναϊκού.

 

Σημ:Ο Ορέστης (αριστερά στη φωτογραφία) ευχαριστεί το σύλλογό του ΟΦΣΚ και τον Χρήστο Τριανταφυλλίδη (δεξιά στη φωτογραφία) για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!