Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΟΦΑΜ νικητής 4-3 στο “θρίλερ” με το ΝΕΟ-Τα σημερινά αποτελέσματα στα τοπικά

Ο ΟΦΑΜ  δύο λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα πήρε πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας 4-3 του ΝΕΟΥ σε ένα ματς θρίλερ.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου και κάθε φορά, που σκόραρε ο ΟΦΑΜ ισοφάριζε ο ΝΕΟΣ για να κλείσει το ημίχρονο 3-3. Τελικά ένα σουτ του Τομπάκου στο 88΄, που πέρασε από την «τρύπα του βελονιού» έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, που με αυτό τον τρόπο διατηρούν την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΚ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα του δεύτερου Αστέρα Πετριτή με τους Παξούς. Εκτός του νικητήριου, τα άλλα γκολ για τον ΟΦΑΜ πέτυχαν δύο ο Χαρβαλιάς και ένα ο Γονιάδης. Για το ΝΕΟ δύο γκολ πέτυχε ο Βιτουλαδίτης και ένα ο Βαρβιτσιώτης. Σ

ήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά οκτώ αγώνες για την 21η αγωνιστική στα πρωταθλήματα Α1-Α & Β ΕΠΣΚ, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο. Τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 Η 21η αγωνιστική

Α1 ΕΠΣΚ

ΟΦΑΜ-ΝΕΟΣ 4-3

ΑΟ Κάβος- Ατρόμητος Στρογγυλής 2-5

Οδυσσέας Αυλιωτών-Αναγέννηση Περιβολίου 1-1

Α ΕΠΣΚ

Μπενίτσες-ΑΕ Φαιάκων 3-1

Δίας Κασσιόπης- ΑΕ Καναλίων 1-2

Ηρακλής Αγ. Δέκα-Κένταυρος Αρίλλας 0-2

Β ΕΠΣΚ

Θύελλα- Ατρόμητος Άφρας 2-1

Ηρακλής Σφακερών- Κεραυνός Δραγωτινών 3-2

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!