Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Πέτρος Πουλής χάλκινο στη σφαίρα του Πανελλήνιου Κ20

Μία εβδομάδα μετά την επιτυχία του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων-Κορασίδων, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία, ο Πέτρος Πουλής του Κερκυραϊκού πριν από λίγο πήρε και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Εφήβων-Κορασίδων.

Ο 17χρονος αθλητής του Σταμάτη Σουβλάκη με βολή 14.80μ πέτυχε ατομικό ρεκόρ με την σφαίρα εξάκιλη σφαίρα της κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία Παίδων η σφαίρα ζυγίζει πέντε κιλά και το ρεκόρ του Πέτρου Πουλή είναι 16.91μ (το πέτυχε στο Πανελλήνιο Κ18). Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου Κ20 διεξάγονται σήμερα και αύριο στα Γιάννενα.

Στη σημερινή πρώτη ημέρα των αγώνων, η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός), όπως δημοσιεύσαμε πριν από λίγο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν Νεανίδων , με άλμα 13.67μ. Στο ίδιο αγώνισμα η Μαριάνα Μουρτσινούδη (Κερκυραϊκός) με 11.49μ ήρθε όγδοη. Στο επί κοντώ, ο Στέλιος Σκορδίλης (Κερκυραϊκός) με άλμα 4.60μ κατετάγη πέμπτος.

Τέλος η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρας 2015 Παναγιώτα Δόση, η οποία αγωνίζεται για λογαριασμό του ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων με άλμα 1.74μ. κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ύψος Νεανίδων.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο, με τη Σπυριδούλα Καρύδη (ΚερκυραΪκός) να μετέχει στον τελικό του μήκους νεανίδων, την Ηρώ Βραδή (Κερκυραϊκός) στον τελικό του επί κοντώ νεανίδων  και τους αθλητές του ΑΟ Κέρκυρα 2015, Σπύρο Ντουραχάνη και  Γιώργο Δόση στους τελικούς των 800μ &  του ύψους εφήβων αντίστοιχα. Τέλος , πρωί η Σοφία Σεχάτη (Κερκυραϊκός) και ο  Σπύρος Πέζαρος (ΓΣ Κέρκυρας 2018) θα δώσουν τη μάχη της πρόκρισης στα 200μ Νεανίδων & Εφήβων αντίστοιχα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!