Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

  Ο Π. Ποζίδης  για τις εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Π. Ποζίδης  αναφορικά  για τις εξελίξεις στο τοπικό ποδόσφαιρο δηλώνει τα εξής:

Όπως ήδη έγινε γνωστό με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο έχει ανασταλεί οριστικά η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., της περιόδου 2019-20.

Σύμφωνα με την απόφαση της Ε.Π.Ο επικυρώνονται οι βαθμολογίες σε όλες τις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως είναι διαμορφωμένες σήμερα και ο πρωτοπόρος στην Α1 κατηγορία Ο.Φ.Α.Μ προβιβάζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.

Επειδή η απόφαση της Ε.Π.Ο δεν περιλαμβάνει τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, το οποίο είναι διασυνδεμένο με τα τοπικά πρωταθλήματα είναι αδύνατο σήμερα να ανακοινωθεί η οριστική διευθέτηση των πρωταθλημάτων.

Έχουμε υπόψη μας, λοιπόν, για το επόμενο διάστημα ότι:

  1. Τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις συνθήκες, θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, για να επικυρώσει τις βαθμολογίες όλων των κατηγοριών, με βάση την απόφαση της Ε.Π.Ο.
  2. Θα προγραμματίσουμε τη διαδικασία που αποφάσισε Ε.Π.Ο για την ανακήρυξη του κυπέλλου (κλήρωση).
  3. Θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν στις φετινές διοργανώσεις υποδομών.
  4. Θα περιμένουμε την τελική απόφαση για την Γ’ εθνική.
  5. Θα μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα για την κατάρτιση των κατηγοριών της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου, αφού καλύψουμε όλα τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν με διάφορες ιδιότητες στο φετινό, μικρότερης  διάρκειας, πρωτάθλημα και ιδιαίτερα για το συνετό και ώριμο τρόπο που αντιμετώπισαν όλοι το τεράστιο υγειονομικό και κοινωνικό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία μας. Θα έχουμε χρόνο για μπάλα.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου ότι με υπευθυνότητα και κατανόηση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορη δυνατότητα.

Όλα θα ρυθμιστούν με έγκυρο τρόπο το επόμενο διάστημα.

Το σημαντικό αυτήν την ώρα είναι να επιστρέψουμε στη νέα «κανονικότητα» της ζωής μας, με δύναμη, αισιοδοξία, για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.

Αυτή είναι η νέα ευθύνη μας από την επόμενη εβδομάδα: μένουμε ασφαλείς, καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί!

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!