Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Σπύρος Ντουραχάνης “χρυσός” 800άρης στο Πανελλήνιο Κ18

Ο αθλητής του τμήματος στίβου ΑΟ Κέρκυρα 2015 Σπύρος Ντουραχάνης κατέκτησε πριν από λίγο το χρυσό μετάλλιο στα 800μ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Ο νεαρός αθλητής του Φίλιππου Τάντη έκοψε πρώτος το νήμα στον τελικό των 800 μέτρων αγοριών με χρόνο 1’55’’19, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ (1’56’’78).  Δεύτερος τερμάτισε ο Ηλίας Αργύρης της Ολυμπιάδας Πατρών με χρόνο 1’55΄΄26 και τρίτος ο Στάθης Ορφανίδης του ΓΣ Λαγκαδά με 1’58’’43.

Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο κερκυραίου αθλητή στο πανελλήνιο Κ18, που συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί απόψε. Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Πέτρος Πουλής του Κερκυραϊκού κατέκτησε το χρυσό στη σφαίρα αγοριών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!