Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Σπύρος Χερουβείμ του Φαίακα στην Εθνική χάντμπολ

Στην προετοιμασία της Ανδρικής Εθνικής ομάδας χάντμπολ, ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2021, μετέχει από αύριο ο αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας Σπύρος Χερουβείμ.

Η κλήση στην Εθνική ομάδα του πρώτου σκόρερ της κερκυραϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Premier Handball δεν είναι η πρώτη, αφού ήταν εν ενεργεία διεθνής και προ της ελεύσεως του στο νησί μας. Ωστόσο αυτή είναι πρωτιά για παίκτη, ο οποίος κατά την περίοδο, που αγωνίζονταν με την φανέλα του Φαίακα πήρε πρόσκληση για το Εθνικό συγκρότημα. Να σημειωθεί ότι στην Εθνική προσκλήθηκε και ο κερκυραίος αριστερό εξτρέμ του Ολυμπιακού Άγγελος Τσίλης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Φαίακα.

Η προετοιμασία της Εθνικής

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Κίο Αργολίδας αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 και συγκεκριμένα για τους δύο πρώτους αγώνες με Κύπρο (23/10) στην Λευκωσία και Ισραήλ (27/10) στην Κοζάνη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης επέλεξε τους αθλητές: Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, Μωραϊτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Στην προετοιμασία θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες και οι αθλητές: Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία) που αγωνίζονται στο εξωτερικό.”

O Σπύρος Χερουβείμ

Ο παίκτης του Φαίακα γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Έχει ύψος  2,01μ και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, Ιωνικό Ν.Φ., ΑΕΚ, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Al Sadd (Κατάρ), Handball Esch (Λουξεμβούργο), Barcelona II (Ισπανία) και Eintracht Hildesheim (Γερμανία), ενώ πέρυσι αγωνίζονταν στον  Διομήδη Άργους. Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλα Ελλάδος με την ΑΕΚ. Ο Σπύρος Χερουβείμ μέχρι τώρα σε τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Premier Handball  έχει πετύχει 25 γκολ από τα συνολικά  99  του Φαίακα και είναι ο πρώτος σκόρερ της κερκυραϊκής ομάδας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!