Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φάνης Γκέκας σκοράρει & στα γήπεδα της ανθρωπιάς

Ο Φάνης Γκέκας ήταν δεινός σκόρερ στα γήπεδα, ωστόσο παρότι κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια συνεχίζει να «σκοράρει» στα γήπεδα της κοινωνικής προσφοράς.

Και μάλιστα αθόρυβα… Αυτή τη φορά ο μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας έχει βάλει σε δημοπρασία στο www.charityidols.com. τη φανέλα, που φορούσε στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος στο EURO 2008 με αντίπαλο την Σουηδία.

Τα χρήματα από τη δημοπρασία θα προσφερθούν στην προσπάθεια της μικρής Μαριάννας να γίνει καλά. Το 10χρονο κοριτσάκι από τις Μπενίτσες πάσχει από ραβδομυοσαρκωμα οφθαλμικου κόγχου. Έχει χειρουργηθεί στην Αθήνα και τώρα πρόκειται να κάνει νέο χειρουργείο στο Τρέντο της Ιταλίας. Να σημειωθεί ότι ο Φάνης Γκέκας συμμετείχε και στο τουρνουά 7Χ7, που είχε διοργανώσει τον περασμένο μήνα το club 54 στο Αθλητικό Κέντρο Σφακιανάκη, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την Μαριάννα.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι στην αρχή της Πανδημίας, είχε δημοπρατήσει τη φανέλα του, που φορούσε στις 24-6-14 στην νίκη της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού που μας έστειλε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Mundial της Βραζιλίας το 2014 και τα έσοδα κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Ο Φάνης Γκέκας
Γεννημένος το 1980 στη Λάρισα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 στην ΑΕ Λάρισας και έκτοτε είχε εκπληκτική πορεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε: Λάρισα, Καλλιθέα, Παναθηναϊκός, Μπόχουμ, Μπάγερν Λεβερκούζεν, Πόρτσμουθ, Χέρτα Βερολίνου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σαμσουνσπόρ, Λεβάντε, Ακχισάρ Μπελεντίγιερσπορ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρ, Σιόν. Συνολικά σε συλλογικό επίπεδο συμμετείχε σε 529 αγώνες, πετυχαίνοντας 210 τέρματα. Φόρεσε τη φανέλα με τον αριθμό 17 της Εθνικής Ελλάδος από το 2005 έως το 2014 καταγράφοντας 78 συμμετοχές και σκοράροντας 24 τέρματα. Παντρεμένος με την Κερκυραία Βάσω Κολάγγη με την οποία έχει αποκτήσει δύο δίδυμα (ένα αγόρι-ένα κορίτσι). Από το 2017, που σταμάτησε το ποδόσφαιρο είναι μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας. Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όσο και μετά έχει προσφέρει αθόρυβα φιλανθρωπικό έργο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!