Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστόνη

«Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά» το μήνυμα της οικογένειας του μικρού αγοριού

Το ταξίδι της ελπίδας στη Βοστόνη για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ ξεκίνησε, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτηση της στο Facebook.

To μικρό αγόρι που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία θα εξεταστεί από ομάδα του Boston Children’s Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα, προκειμένοιυ να διαπιστωθεί η καταλληλότητά του προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την πάθησή του. 
«Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα!!! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» γράφουν οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ στην ανάρτησή τους.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!