Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Πανκερκυραϊκός: Με μεγάλη επιτυχία η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση στη Ν. Υόρκη

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Garrison της Νέας Υόρκης στην οποία διαβιούν παιδιά λόγω οικογενειών περιστάσεων.
«Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι να λειτουργεί ως τόπος στοργής, αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με δύσκολες, ακόμα και τραγικές καταστάσεις. Ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος είναι υποστηρικτής της Ακαδημίας με ετήσιες δωρεές.
Φέτος προσφέρθηκαν στα παιδιά δωροκάρτες αξίας $40.00 για κάθε παιδί ( διαβιούν 23 παιδιά στο σύνολο) ενώ με την βοήθεια του Προέδρου της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας κ. Νικολάου Μπάρδη, ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος εξασφάλισε την χορηγία της κοινοτικής τράπεζας Ponce Bank και μοιράστηκαν στα παιδιά σακίδια πλάτης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή της Ακαδημίας για την φιλοξενία ενώ η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη δήλωσε ότι η Ακαδημία είναι στην καρδιά μας και ερχόμαστε να στηρίξουμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας στα παιδιά.
Θερμές ευχαριστίες στις οικογένειες Ιωάννη Δουκάκη και Προκόπη Ζέρβα για την συνεχή προσφορά τους αλλά ιδιαίτερα για την προετοιμασία των εδεσμάτων, προσφέροντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του παγκερκυραϊκού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!