Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πελάης:«Ή θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία με εμάς ή δε θα ανοίξουν»

 «Ανακοινώθηκαν τα μέτρα από την κυβέρνηση για την εκκίνηση της τουριστικής οικονομίας και πως αυτά παρεμβαίνουν στις εργασιακές σχέσεις.Κυβέρνηση και εργοδοσία βρήκαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην πλήρη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων στον κλάδο των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, στον επισιτισμό και στον τουρισμό».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας , Σταμάτης Πελάης , ξεκίνησε τη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το σωματείο του αλλά και επιχειρησιακών σωματείων του κλάδου.

Στην συνέχεια, τόνισε ότι κατήργησαν την κλαδική συλλογική σύμβαση η οποία είναι και υποχρεωτική κι οδηγούν σε φτωχοποίηση όλους τους εργαζόμενους σε επισιτισμό και τουρισμό.

«Παίζουνε με τις ζωές μας και δεν θα το επιτρέψουμε», επισήμανε ο κ.Πελάης και απεύθυνε κάλεσμα σε νέα κινητοποίηση τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 9 πμ έξω από τις εισόδους επιχειρήσεων και στις 11πμ της ίδιας ημέρας όπου οι εργαζόμενοι θα βρεθούν έξω από τον ΟΑΕΔ για μια ακόμη διαμαρτυρία και θα απαιτήσουν να αρθούν τα μέτρα.

Βίντεο:

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=3LhLJYT6gFc

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!