Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΠΙΝ: 592.000 ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της Κέρκυρας


Τη σύμβαση κατασκευής του έργου “Αποκατάσταση υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας”, προϋπολογισμού 592.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με ΣΑΕΠ 822 με ΚΕ 2017 ΕΠ82200000, συμβασιοποιήθηκε με 244.311,99 ευρώ και ο ανάδοχος ανέλαβε την υποχρέωση αποπεράτωσης του έργου εντός 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

“Η ανάγκη για την αντιπλημμυρική θωράκιση των νησιών μας είναι μεγάλη. Το αντιληφθήκαμε εξαρχής και κατασκευάσαμε δίκτυα αντιπλημμυρικής προστασίας, ανακατασκευάζουμε και αποκαθιστούμε υποδομές, προκειμένου να δώσουμε λύση σε προβλήματα που ταλάνιζαν τους πολίτες και επισκέπτες των νησιών μας. Σε αυτά προστίθεται και το έργο που υπογράφουμε σήμερα για την Κέρκυρα”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!