Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 04/10/2020 στον προαύλιο χώρο του κτηρίου της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέα χρονιάς.


Τους νέους και τους μεγαλύτερους μαθητές, τους γονείς και τους μουσικούς καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πουλημένος Αντώνιος καθώς και ο αρχιμουσικός κ. Νίκας Σπύρος.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος . Παρευρέθηκαν ο κ. Μεταλληνός Δημήτριος ως εκπρόσωπος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σουρβίνος Δημήτριος.
Μετά τις ευχές για τη νέα χρονιά δόθηκαν σαφείς οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων θεωρίας και οργάνων καθώς και για όλα τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν κατά τις ώρες των μαθημάτων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!