Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρεμιέρα στην Καστοριά για το γυναικείο χάντμπολ του Φαίακα

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Φαίακα ταξιδεύει αύριο, καιρού επιτρέποντος, στην Καστοριά, προκειμένου να δώσει το εναρκτήριο φετινό της παιχνίδι στο εθνικό πρωτάθλημα Α2 γυναικών χάντμπολ.

Η κερκυραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης (14.00) τον ΑΟΑ Καστοριάς για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Φέτος η ομάδα του Φαίακα με νέα προπονήτρια τη Γεωργία Μπίμπα και ενισχυμένο ρόστερ έχει βάλει τον πήχη ψηλά και θα διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο στην Α1. Υπενθυμίζουμε ότι ο Φαίακας μετέχει στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών μαζί με ΑΟΑ Καστοριάς, Ελπίδες Αμυνταίου, Φιλώτα Φλώρινας, Αρίωνα Πτολεμαΐδας , Εθνικό Κοζάνης & Απόλλωνα Σταυρούπολης. Στον όμιλο αρχικά μετείχαν και οι ομάδες Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και Ορφέας Κατερίνης, οι οποίες ωστόσο απέσυραν τη συμμετοχή τους, λίγο πριν από την έναρξη του
πρωταθλήματος. Η κόουτς του Φαίακα Η Γεωργία Μπίμπα ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Φαίακα, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Βαρζακάκο. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ως παίκτρια (δεξί ίντερ και δεξί εξτρέμ) σε Αρχέλαο Κατερίνης, Παναθλητικό, Ελπίδες Δράμας,Άρη Θεσσαλονίκης, Ορφέα Κατερίνης και ΠΑΟΚ , κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος. Ταυτόχρονα με την καριέρα της ως παίκτρια ήταν και προπονήτρια ακαδημιών σε πολλές από τις προηγούμενες ομάδες, ενώ επίσης έχει φορέσει το Εθνόσημο με την Εθνική ομάδα νεανίδων. Είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα χειροσφαίρισης και τώρα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει προπονήτρια γυναικείου τμήματος. Το ρόστερ του Φαίακα: Κοντούλη Αλεξάνδρα, Ραϋμόνδη Αλεξάνδρα,
Ιωάννου Νικολέττα, Ντάλλα Ευανθία, Βάπτισμα Ίριδα, Μάμαλου Έφη, Σουρβίνου Κατερίνα, Μπατσούλη Ιωάννα, Μπλίζου Στεφανία, Σκουρτάι Αμαρυλίς, Βαρζακάκου Σοφία, Γραμμένου Μαριάντα, Παπαδάτου Ελπίδα, Κοράκη Άννα, Χονδρογιάννη Ελένη, Μάστορα Κατερίνα, Τραγαράκη Ελένη.

Α2 Γυναικών – 1η αγωνιστική

Σήμερα ΔΑΚ Αμυνταίου 18:00, Ελπίδες Αμυνταίου -Φιλώτας Φλώρινας

Κυριακή 17/11/19 Καστοριάς 14:00, ΑΟΑ Καστοριάς -Φαίακας Κέρκυρας

ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΑΑΣ Ορφέας Κατερίνης – ΦΣ Εθνικός Κοζάνης 0-10
ΑΕΣ Απόλλων Σταυρούπολης – ΑΣ Κύκλωπες Αλεξ/πολης 10-0

Ρεπό: ΦΣ Αρίων Πτολεμαΐδας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!